Zonnepanelen particulieren

Ook voor particulieren

Inspectie zonnepanelen

Wassenaar Inspecties inspecteert ook zonnepanelen van particulieren. Daarbij controleren we of uw PV-installatie aan alle veiligheidseisen en elektrotechnische regels voldoet.

Uw zonnepanelen grondig gekeurd

Zonnepanelen zijn te vaak een bron van brandgevaar, omdat ze niet goed zijn geïnstalleerd. Wassenaar Inspecties zet de ervaring met het inspecteren van PV-installaties ook graag in voor particulieren. Na onze keuring weet u dat uw zonnepanelen en omvormer aan alle eisen voldoen. Dat is ook prettig voor de verzekeraar. Want mócht er iets gebeuren en uw zonnepanelen blijken niet goed aangelegd en geïnspecteerd, dan is de kans groot dat die niet uitkeert. Voorkom problemen en problemen achteraf en kies voor een zonnepanelen-keuring van Wassenaar Inspecties!

Zonnepanelen en omvormers (PV-installatie)

prijs op aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Veelvoorkomende installatiefouten zonnepanelen

  Veel zonnepanelen blijken niet goed aangelegd. Veelvoorkomende installatiefouten bij PV-installaties zijn: oververhit raken van defecte cellen in de panelen, slecht aangesloten kabels en stekkers en te dunne kabels en omvormers met productiefouten die voor oververhitting zorgen. Deze fouten kunnen brand en andere ongelukken veroorzaken. Weten of uw zonnepanelen goed zijn geïnstalleerd? Vraag een inspectie aan van Wassenaar Inspecties!

  Wassenaar Inspecties

  Snel, betrouwbaar en effectief

  Uw inspectiekosten tot een minimum beperkt.

  Breng uw huis niet in gevaar

  Voorkom brand én gedoe met de verzekeraar! Laat uw zonnepanelen door ons controleren en u weet of uw PV-installatie voldoet.

  Efficiënt te werk

  Omdat wij zeer ervaren zijn in het inspecteren van zonnepanelen en efficiënt te werk gaan met moderne apparatuur en software, beperken wij uw inspectiekosten tot een minimum.