SCIOS Scope 12

Scope 12 inspectie

Inspectie voor voor zonnepanelen

Tijdens een Scope 12 keuring checkt Wassenaar Inspecties of de PV-installatie voldoet aan bouwregels, veiligheidseisen en elektrotechnische regels.

De PV-installatie grondig gekeurd

Bij een Scope 12 inspectie controleren we onder meer de tekeningen en documenten om te zien of het materiaal voldoet aan de installatie-eisen. We controleren de positie en hellingshoek van de zonnepanelen, we meten de stroomspanning en doen visuele inspecties en thermografisch onderzoek. Dit alles om veelvoorkomende installatiefouten te voorkomen. Denk aan: oververhit raken van defecte cellen in de panelen, slecht aangesloten kabels en stekkers en te dunne kabels en omvormers met productiefouten die voor oververhitting zorgen.

Scope 12

prijs op aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Zonnepanelen gekeurd door Wassenaar Inspecties

  Veel zonnepanelen zijn niet goed aangelegd. Met alle gevaren van dien. Verzekeraars keren niet uit bij onkundig aangelegde PV-installaties en zonnepanelen die niet gekeurd zijn. Een nieuwe certificatieregeling is Scope 12. Deze inspectienorm kijkt naar de technische kwaliteit en veiligheid van de installatie. Zodat u weet dat uw zonnepanelen goed zijn aangelegd en dat - als er iets mocht gebeuren - de verzekeraar de schade vergoedt.

  SCIOS Scope 12 gecertificeerd

  Vertrouw alleen keuringsinstanties met een SCIOS Scope 12 certificering. Wassenaar Inspecties is in goed gezelschap. Bekijk hier een overzicht van bedrijven met een SCIOS Scope 12 certificaat.

  Wassenaar Inspecties

  Snel, betrouwbaar en effectief

  Uw inspectiekosten tot een minimum beperkt.

  Breng uw bedrijf en mensen niet in gevaar

  Hoewel werkgevers hoofdelijk aansprakelijk zijn, laten veel MKB’ers een keuring achterwege. Dat kan de continuïteit van uw bedrijf én de veiligheid van medewerkers ernstig in gevaar brengen!

  Efficiënt te werk

  Omdat wij ons uitsluitend bezighouden met inspecties van bedrijfsmiddelen, zeer ervaren zijn en efficiënt te werk gaan met moderne apparatuur en software, beperken wij uw inspectiekosten tot een minimum.