NEN-IEC 62353

NEN-IEC 62353

Medische elektrische apparaten

Voor het keuren van elektrische apparaten is er de norm NEN 3140. Voor medische elektrische apparaten is er NEN-IEC 62353, een norm die nét even verder gaat. Deze norm geldt voor elektrische apparatuur in medische ruimten, zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken en zorginstellingen.

NEN 3140 inspectie

Medische elektrische toestellen moeten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Er hangt veel van af. Hebben ze te maken met verborgen defecten of transportschade? Test u of de apparaten tijdens de gebruiksduur en na onderhoud veilig blijven functioneren? Tijdens de NEN-IEC 62353 keuring kijken onze inspecteurs naar deze en meer zaken.

NEN-IEC 62353

prijs op aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Wassenaar Inspecties

  Snel, betrouwbaar en effectief

  Uw inspectiekosten tot een minimum beperkt.

  Breng uw bedrijf en mensen niet in gevaar

  Hoewel werkgevers hoofdelijk aansprakelijk zijn, laten veel MKB’ers een keuring achterwege. Dat kan de continuïteit van uw bedrijf én de veiligheid van medewerkers ernstig in gevaar brengen!

  Efficiënt te werk

  Omdat wij ons uitsluitend bezighouden met inspecties van bedrijfsmiddelen, zeer ervaren zijn en efficiënt te werk gaan met moderne apparatuur en software, beperken wij uw inspectiekosten tot een minimum.