SCIOS Scope 10

SCIOS Scope 10 inspectie

Uitgebreide risico-inspectie brandveiligheid

Ook de SCIOS Scope keuring voldoet aan de NEN 3140, maar kent een aantal extra kennis- en kwaliteitseisen.

Gebruik en omgeving

Bij een SCIOS Scope 10 inspectie keuren we het elektrisch materieel, bestaande uit elektrische installaties en elektrische apparaten. Daarnaast kijken we naar het gebruik en de omgeving van de apparaten. Bij de SCIOS Scope 10 inspectie controleren we de verdelers visueel, meten we isolatieweerstanden, testen we de aardlek en zetten we thermografie in om hotspots te detecteren. De achterliggende installatie controleren we visueel, waarbij de nadruk ligt op brandrisico. Naast de vaste installatie inspecteren we de aangesloten ‘losse installaties’, zoals verlengsnoeren. De frequentie van de SCIOS Scope 10 inspectie varieert tussen de drie en vijf jaar.

SCIOS Scope 10

prijs op aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Extra zekerheid

  Volgens de Arbowet moet uw elektrische installatie regelmatig worden geïnspecteerd ter controle van de onderhoudstoestand. Met het keuringsrapport volgens NEN 3140 kunt u aantonen dat de installatie op verantwoorde wijze is gecontroleerd. Kiest u voor SCIOS-inspectie, dan heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden met het allerhoogste kwaliteitsniveau worden uitgevoerd. Uiteraard kunt u kiezen voor een combinatie van SCIOS Scope 8 én 10, zodat de werkveiligheid en brandveiligheid gewaarborgd zijn.

  Check voordat u laat keuren!

  Let op! Niet alle instanties die Scope 10 keuringen uitvoeren, beschikken over de juiste licenties. Voorkom veel ellende achteraf en laat uw SCIOS Scope 10 keuring doen door een inspecteur met de juiste papieren! Wassenaar Inspecties is in goed gezelschap. Check het hier! Bekijk hier een overzicht van alle SCIOS-gecertificeerde organisaties.

  Wassenaar Inspecties

  Snel, betrouwbaar en effectief

  Uw inspectiekosten tot een minimum beperkt.

  Breng uw bedrijf en mensen niet in gevaar

  Hoewel werkgevers hoofdelijk aansprakelijk zijn, laten veel MKB’ers een keuring achterwege. Dat kan de continuïteit van uw bedrijf én de veiligheid van medewerkers ernstig in gevaar brengen!

  Efficiënt te werk

  Omdat wij ons uitsluitend bezighouden met inspecties van bedrijfsmiddelen, zeer ervaren zijn en efficiënt te werk gaan met moderne apparatuur en software, beperken wij uw inspectiekosten tot een minimum.