SCIOS Scope 8

SCIOS Scope 8 inspectie

Inspectie veilig gebruik en voorkomen van letsels

Ook de SCIOS Scope keuring voldoet aan de NEN 3140, maar kent een aantal extra kennis- en kwaliteitseisen.

Veilig gebruik

Bij een SCIOS Scope 8 inspectie keuren we het elektrisch materieel, bestaande uit elektrische installaties en elektrische apparaten. Daarbij kijken we naar het gebruik ervan. Hoe worden apparaten en machines gehanteerd? Wat is er geregeld rondom de veiligheid van de gebruiker? Hoe worden letsels voorkomen? Alle veiligheidsaspecten nemen we onder de loep. De frequentie van de SCIOS Scope 8 inspectie varieert tussen de drie en vijf jaar.

SCIOS Scope 8

prijs op aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Extra zekerheid

  Volgens de Arbowet moet uw elektrische installatie regelmatig worden geïnspecteerd ter controle van de onderhoudstoestand. Met het keuringsrapport volgens NEN 3140 kunt u aantonen dat de installatie op verantwoorde wijze is gecontroleerd. Kiest u voor SCIOS-inspectie, dan heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden met het allerhoogste kwaliteitsniveau worden uitgevoerd. Uiteraard kunt u kiezen voor een combinatie van SCIOS Scope 8 én 10, zodat de werkveiligheid en brandveiligheid gewaarborgd zijn.

  Wassenaar Inspecties is in goed gezelschap. Bekijk hier een overzicht van alle SCIOS-gecertificeerde organisaties.

  Wassenaar Inspecties

  Snel, betrouwbaar en effectief

  Uw inspectiekosten tot een minimum beperkt.

  Breng uw bedrijf en mensen niet in gevaar

  Hoewel werkgevers hoofdelijk aansprakelijk zijn, laten veel MKB’ers een keuring achterwege. Dat kan de continuïteit van uw bedrijf én de veiligheid van medewerkers ernstig in gevaar brengen!

  Efficiënt te werk

  Omdat wij ons uitsluitend bezighouden met inspecties van bedrijfsmiddelen, zeer ervaren zijn en efficiënt te werk gaan met moderne apparatuur en software, beperken wij uw inspectiekosten tot een minimum.