Wassenaar Inspecties gééft energie!

Wassenaar Inspecties voert de verplichte periodieke keuringen uit van uw elektrische installaties en apparaten, klimmaterieel en PV-installaties/zonnepanelen. Deze NEN 1010, NEN 3140 en SCIOS Scope 8, 10 en 12 inspecties gebeuren door ons volgens de allerhoogste norm, want Wassenaar Inspecties is gecertificeerd door Kiwa. We kijken onder meer naar aanleg, veiligheid en stroomverbruik, maar we géven nu ook energie! Want als u ons inschakelt voor een keuring van uw bedrijfsmiddelen, krijgt u van ons een laadpaal cadeau*. Een extra reden om te kiezen voor Wassenaar Inspecties!

*Vraag ons naar de voorwaarden.

VACATURE: Wassenaar Inspecties zoekt inspecteurs Scope 10 en Scope 12

Wij zijn flink aan het groeien! Daarom willen wij ons team van inspecteurs verder uitbreiden.

Je komt te werken binnen een energiek en groeiend team, je kan hier fulltime (38 uur) aan de slag, voor onbepaalde tijd, met prima salaris volgens Kleinstaal CAO. Heb je het SCIOS Scope 10 en/of Scope 12 certificaat op zak of ben je bereid dat te behalen? Solliciteer dan vandaag nog! We zijn met name actief in de regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Stuur ons een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@wassenaarinspecties.nl

Wassenaar Inspecties zoekt 2 inspecteurs Scope 10

Steeds meer organisaties schakelen Wassenaar Inspecties in voor professionele keuringen van van elektrische installaties en apparaten. Bij een SCIOS Scope 10 inspectie kijkt de inspecteur extra naar brandveiligheid door onder meer visuele controle, metingen, testen en thermografie. Om aan die toenemende vraag van SCIOS Scope 10 inspecties te voldoen, willen wij ons team van inspecteurs uitbreiden.

Voor zowel onze vestiging in Breda als onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een inspecteur Scope 10. Je komt terecht in een energiek en groeiend team, kan hier fulltime (38 uur) aan de slag, voor onbepaalde tijd, met prima salaris volgens Kleinstaal CAO. Heb je het SCIOS Scope 10 certificaat op zak of ben je bereid dat te behalen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@wassenaarinspecties.nl.

Elektrisch materieel laten keuren? Eerst checken!

Bedrijven die hun elektrische installaties en elektrische apparaten periodiek laten keuren door een gecertificeerde SCIOS Scope 10 inspecteur, weten dat de verzekeraar meewerkt als er iets met het elektrisch materiaal mocht gebeuren. Zodat ze niet extra met de gebakken peren zitten na een toch al ingrijpende brand, bijvoorbeeld. Toch zijn er veel inspecteurs die wel zeggen over de juiste licenties te beschikken, maar toch zonder de juiste papieren keuren. Voorkom veel financiële ellende achteraf en check of de inspecteur de juiste licentie heeft!

Wassenaar Inspecties is gelukkig in goed gezelschap en beschikt over een licentie van SCIOS. Check het hier

Wassenaar Inspecties nu ook in Amsterdam

Wassenaar Inspecties heeft een tweede vestiging geopend! Naast ons adres in Breda opereren we nu ook vanaf de Keizersgracht in de hoofdstad! Met deze tweede vestiging kunnen wij de hele Nederlandse markt bedienen. Zo zijn wij overal snel ter plaatse voor een professionele keuring van bedrijfsmiddelen en zonnepanelen. Wassenaar Inspecties groeit! En daar zijn wij maar wat trots op.

Wassenaar Inspecties Breda

Ramshoorn 4
4824 AG Breda

Wassenaar Inspecties Amsterdam

Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam